AKG Vastgoed is uw partner wanneer het aankomt op de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed. AKG is zowel op de particuliere markt als op de zakelijke markt actief. Dus als u op zoekt bent naar een representatieve kantoor- of bedrijfsruimte, dan wel een riante studio of appartement, neemt u dan contact op met ons voor een oplossing op maat!

De objecten van AKG bevinden zich allemaal in en nabij de stad Groningen. Onze kennis van stad en ommeland verzekert dat al onze objecten zich op representatieve locaties bevinden. De bedrijfsobjecten bevinden zich allemaal op goed bereikbare, voor commerciële doeleinden toegewezen A-locaties. De Particuliere objecten bevinden zich daarentegen op gezellige en sfeervolle locaties, en bevinden zich allemaal in uitstekende staat!

Ook voor oplossingen op maat kunt u terecht bij AKG Vastgoed. Wilt u een bedrijfspand op maat, gebouwd en ingericht naar de wensen van uw bedrijf? Dan kunt u samen met AKG Vastgoed van begin tot einde uw ideale bedrijfspand samenstellen.

Wanneer u interesse heeft in een van onze objecten dan wel op zoek bent naar oplossing op maat neemt u dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.